Ett rött hus med en byggställning runt fönsterna.
Ett hus under uppbyggnad runt en sjö med en byggställning.
En byggnadsställlning runt ett hus.
En grupp gula skyddshjälmar som sitter på ett bord.
Ett stort rött hus med en byggnadsställning monterad runt det.
En byggplats med en byggställning och träd i bakgrunden.
En monterad byggställning runt ett rött hus.
En uppsatt byggnadsställning runt ett gult hus.

Vår vision

Vi strävar efter att vara branschens förebild när det gäller säkerhet och innovativt tänkande. Vår vision är att skapa en arbetsmiljö där varje individ kan känna sig trygg och motiverad att prestera sitt bästa. Genom att kombinera vår erfarenhet och tekniska expertis strävar vi efter att förändra hur byggnadsställningar används och uppfattas.

Våra värderingar

Säkerhetssymbol med hjälm.

Säkerhet

Säkerheten för våra medarbetare och alla som arbetar med våra ställningar är vår främsta prioritet. Vi följer stränga säkerhetsstandarder och använder de senaste teknologierna för att säkerställa att varje arbetsplats är så säker som möjligt.

Kvalitetsmärke med stjärna.

Kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra produkter och tjänster. Våra ställningar är konstruerade och monterade enligt högsta branschstandard för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet.

Två händer som skakar hand.

Samarbete

Vi tror på kraften i samarbete. Genom att arbeta tillsammans med våra kunder, entreprenörer och medarbetare skapar vi en miljö där idéer flödar fritt och projekt når sin fulla potential.

Hjärta som symboliserar kundfokus.

Kundfokus

Våra kunders framgång är vår framgång. Vi lyssnar på våra kunders behov och strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

Ett flerbostadshus med en byggställning.

Vårt team

Bakom Viust Byggnadsställningar står ett dedikerat och erfaret team av yrkesmänniskor. Våra medarbetare är vår största tillgång och deras kompetens och engagemang är nyckeln till vår framgång. Vi investerar i utbildning och utveckling för att se till att vårt team alltid är på framkant när det gäller branschens senaste trender och teknologier.

Victor på Viust Bygnadsställningar
Victor Lindh
VD
August på Viust Bygnadsställningar
August Jeirud
Produktionschef
Erwin på Viust Bygnadsställningar
Erwin Blomson
Arbetsledare